Bulservis_logo (2).jpg

Продукти

bet1.jpg

Размери 
7см Х 8см
9см Х 9,5см
Дължината може да е до 6 метра.

Бетонни колове

bet2.jpg

МЕТАЛНИ КОЛОВЕ

Размери 
1,5 мм дебелина на ламарината
1,8 мм дебелина на ламарината
Ламарината е два модела : поцинкована и топлопоцинкована 

Коловете са произведени чрез прилагане на предварително напрягане, което гарантира значително по-висока механична якост. Други характеристики, които ги правят по-дори като качество по отношение на механичната якост и издръжливост с времето, се дължат на избора на компонентите. Качеството на коловете се гарантира посредством подходяща сертификация за качеството на продуктите- документ, който специфицира максималните и минималните стойности за коловете, по отношение на следните критерии : якост на огъване на готовия продукт; якост на бетона; устойчивост на замръзване; линейност на продукта.

Стандартна дължина -3м По заявка на клиента са възможни различни дължини. И тъй като техният разчет взима под внимание най- модерните нужди на механизацията, възможно е да имаме колове с: U - oбразно захващане за автоматично освобождаване на теловете N –образно захващане което пречи на инцидентно откачане на жиците H - oбразно захващане, което улеснява монтажа на страничните телове Окачващите елементи следват профила на кола така че да не се повреди от машините за събиране на грозде или др. машини използвани обичайно на полето.

bet3.jpg

Овощни котви и Лозарски котви

  • Анкериране в бетонна основа

  • Винтово анкериране

Важна част от доброто структориране на лозята и овошните градини несъмнено е анкерирането посредством разпънки и системи за закрепване. Има различни форми, всички предвидени само за здраво и сигурно закрепване на теловете на конструкцията. Най - използвания тип е със задна разпънка и анкериране на пътеката. Изпозването на различни типове материали за този вид анкериране взима под влияние следните фактори: дължината на редовете, състава на почвите, развитие на лозата /плаващ ефект, дължащ се на ветровете/ височината на решетката от телове. Може да се използва анкериране на бетонна основа или чрез навиване.

bet4.jpg

Тел и Метални Въжета

  • цинк карбонова тел 900N/mm2

Ниската степен на разтегляне намалява необходимостта от натягане на системата, което във всеки случай води до резултати, които са много практични, в случай че се използват обтегачи за тел.

bet5.jpg

Шапки

Покривни мрежи

Аксесоари

Шапките на коловете са поставени в горния край на кола, към
който прилепват перфектно без изплъзване, тъй като сечението на отвора е малко по-малко от това на кола. Като допълнителна предпазна мярка винт с ухо е поставен, за окончателно фиксиране на шапката. Шапките на коловете са необходими за фиксиране на надлъжните и напречните жици и кабели. Те са необходими също и за защита на мрежата от възможни повреди, поради неравната повърхност на коловете.

Мрежата против градушки е най-важният елемент на защитната система. Качеството на използваните жици и суровини е много важно, както и техниката на тъкане. Жицата използвана от нас за тъкане на мрежи против градушка има диаметър само 0.32 мм.: този диаметър гарантира устойчивост минимум 3 кг на жица. Мрежата против градушка е изработена от влакно със специална методика наречена рамково тъкане; оплетката получена при този тип на обработка е 2.8 x 8 мм правоъгълна форма и не може да се деформира, т.е. размерът не се променя, когато мрежата е подложена на въздействието от теглото на парчетата лед от градушка.

Аксесоари:

 - Котва метална 1500/300/26
 - Шапка 9х9,5; 7х8
 - Противопотъваща планка комплект /стъпка/
 - Скоба обтягаща единична
 - Скоба обтягаща двойна
 - Скоба 7х8см; 9х9,5см
 - Скоба за въже /морсета/
 - S образна скоба
 - Щипка за мрежа /плакета/
 - Метален пръстен
 - Тел двойно поцинкована 4 мм Тел 2,2мм
 - Въже поцинковано
 - Въже метално
 - Верига CRAPAL 3,10х7мм
 - Гумен държач за мрежа /събирачи за зазимяване/
 - Държач плакета страничен
 - Квадратна скоба за растения

ChampionA-1.jpg

Машини

Земеделска техника

  • Машина за засаждане на посадачен материал

  • Машина за бране на ябълки

  • Трактори

  • Шредери

met1kol.png

Метални индивидуални колчета

Произвеждат се от поцинкована ламарина с дебелина 0.5мм.

bkol1.png

Бамбукови индивидуални колчета

Размер 10-12мм

skoba1.png

Скоба за бамбуково колче